Contacteer ons
Yaping Wang

Telefoonnummer : 86 13480605108

WhatsApp : +8613480605108

2020 de Invoer en de Uitvoer wacht de Markt van China, RAKINDA op u

June 12, 2020

Co. van Rakindatechnologieën, Ltd (de voorganger is Longview-Beperkt de Ondernemingsco. van Technologie,) is opgericht sinds 2000, dat 6 takken in totaal heeft, die in Guangzhou, Shenzhen, Xiamen, Suzhou, Chengdu, Peking en Hongkong zijn. „Rakinda“ en „SCANMAX“ zijn onze twee onafhankelijke merken. Rakinda is ook belangrijk Internet wereldwijd van de leverancier van de Dingenoplossing, dat in 1D/2D-Ingebed/de Vaste technologie van de streepjescodeidentificatie (zet/de Handbediende/Scanner van de Desktopstreepjescode, Android PDA, Mobiele POS, enz.) op, gezichtserkenning met de technologie van de temperatuurmeting bijna 20 jaar gespecialiseerd is. Wij worden georiënteerd door klanteneisen, nadruk bij ontwikkeling en de innovatie van intelligente systemen en ernaar streven om meeste concurrerende IoT-toepassingsoplossingen en de diensten te verlenen. Bevorderen van de levensstijl van mensen om intelligenter te zijn is onze oneindige achtervolging.

 

Dit Kanton Eerlijke Expo tonen wij hoofdzakelijk drie types van producten:

 

1.All in voor Gezichtserkenning en Temperatuurmeting

Wij hebben maatregel van de thermische weergave de gebaseerde temperatuur en gezichtserkenningsapparaat. Het heeft muur opzettend type, Desktoptype, turnstile type en kolomtype om aan divers toepassingsvereiste te voldoen. Het apparaat heeft de functie van de maskeropsporing, toegangsbeheerfunctie en ook de functie van de opkomstmachine. Zij nauwkeurigheid van temperatuur zijn ±0.5℃.
F2 de reeks is typische configuratie met economische prijs. F3 die met MTK raad en de camera van de de hoge resolutie thermische weergave van 256*192 is komen hoger niveauapparaat. Zijn snelheid is sneller en ziet capaciteit tot 30.000 PCs onder ogen. Wegens het verschil in productprestaties en de extra eigenschappen, worden andere modellen afgeleid: F5, kunnen f2-FHS en f3-M34-F.Customers vrij volgens behoeften kiezen.

 

laatste bedrijfsnieuws over 2020 de Invoer en de Uitvoer wacht de Markt van China, RAKINDA op u  0

 

2.Small ingebedde Module voor Gezichtserkenning en Temperatuurmeting

Het model van (1).The FT10 is temperatuur metend thermische weergavemodule, is het FT20-model thermische megapixelscamera van imaging+RGB vijf.
De modeltemperatuur die van FT20 thermische weergavemodule meten wordt ontwikkeld gebaseerd op oxyde van het de schaal het verpakkende ongekoelde vanadium van de wafeltjespaander infrarode detector, pasvorm voor het werken met divers intelligent platform. Het schept de eigenschappen van hoge prestaties, lage machtsconsumptie, kleine grootte op en gemakkelijk voor ontwikkeling en integratie. Het voldoet aan het secundaire ontwikkelingsvereiste van diverse infrarode temperatuur metend toepassingen.
FT20 producteigenschappen:
*Small grootte, gemakkelijke geïntegreerd, grootte: 91mm (L)*48mm (W) *25mm (H);
*USB interface, gemakkelijk te verbinden;
*Low machtsconsumptie;
*High beeldkwaliteit
*Accurate temperatuurmeting;
*Standard gegevensinterface, ondersteunende secundaire ontwikkeling, gemakkelijk te integreren, en ondersteunende toegang tot diverse intelligente verwerkingsplatforms.

 

laatste bedrijfsnieuws over 2020 de Invoer en de Uitvoer wacht de Markt van China, RAKINDA op u  1

 

(2).M5 de module van de gezichtserkenning is de nieuwe camera van de generatie kleine die grootte RGBD door Shenzhen Rakinda Technologieënco. wordt ontwikkeld, combineert Ltd M5 640×480-pixeltof camera en 5 miljoen pixel RGB camera. De kleine en dunne structuur maakt het voor divers ingebed type, handbediende opsporings eindtoepassing om gezichtserkenning te realiseren, de opsporing van gezichtsliveness, scèneerkenning en gebarenerkenning gemakkelijk. Wij verstrekken SDK. De gebruikers kunnen productintegratie en secundaire ontwikkeling volgens eigen vereiste maken.


3.Barcode scanner voor Toegangsbeheer

(1).LV30 heeft een interface is TTL232 en het weegt slechts 5 gram en past gemakkelijk in zelfs het meestbeperkte materiaal en de kleine grootte zoals gegevensverzamelaars, meterlezers, kaartjesvalidators en PDAs.Low-stroom trekt van de apparaten toelaat de modules om met minimale mechanische wijzigingen worden geïntegreerd. LV30 kenmerkt ook een industriële rangsensor uit zonder leidende delen tot slijtage en het product wordt zorgvuldig ontworpen gebaseerd op jaren van de industriekennis voor gemakkelijke integratie in OEM apparaten.

(2).LV3000U PLUS is industrieel gebepaald niveau opzetten streepjescodescanner. Het heeft IR/light-wijze van de sensor de dubbele trekker en de uitstekende 1d/2d-prestaties van de streepjescodelezing. Het niet alleen heeft automatische blootstellingscontrole, maar ook duidelijke laser dwars het streven licht en IP68-beschermingsclassificatie.

de de codescanner van (3).RD4500R qr heeft een interface is USB of RS232.It leest dicht gedrukte of het schermstreepjescodes met 5 aan 10mil-precisie. Het heeft metaalhuisvesting en het is industriële rang IP54.Its de lichtbron LEIDEN wit licht is. Tegelijkertijd, maakt het kleine gestroomlijnde ontwerp het perfect voor het inbedden van in de diverse types van zelfbedieningsmachines aan gebruik, zoals Kiosk, zeer aardige Turnstile en Automaat.

(4).RD006 is qr codescanner en IC-kaartlezer voor toegangsbeheer
Eigenschappen:
* Het ingebedde multitasking besturingssysteem in real time, systeem kan volledig met 3 seconden worden geactiveerd.
*Single-doortoegangsbeheer + de 2d motor van de streepjescodescanner + de kaartlezer drie van tweede generatieic in één kaartproducten. Maak eenvoudig plaatsinstallatie en onderhoud met lagere kosten worden.
*The het product heeft Wiegand 26/output 34, wanneer het product wordt gebruikt aangezien een 2d codelezer, dat het traditionele toegangsbeheer kan maken, laddercontrole, yardproducten, onmiddellijk de 2d functie van de streepjescodetoegang bezit zonder het belangrijkste controlemechanisme te veranderen. En kan juridisch tot toegang hebben wanneer het aan de regels van de 2d streepjescode moet voldoen zodat het traditionele toegangsbeheer, de laddercontrole en de yardproducten in een keer een echt cpu-niveau van de systeemveiligheid hebben en systeemkosten zeer drukken.

laatste bedrijfsnieuws over 2020 de Invoer en de Uitvoer wacht de Markt van China, RAKINDA op u  2

 

De de Invoer en de Uitvoer het Kantonmarkt werd van Guangzhou van China gehouden in professionele de technologiemarkt van Juni 2020.The en seminarie online. Trekt deelnemers van veelvoudige landen aan elk jaar, en meer dan 300 merkbedrijven nemen aan sponsoring en tentoonstellingen deel. In de loop van de afgelopen vele jaren, heeft hij gewerkt om globale scherp-randtechnologie aan succesvolle bedrijven te verbinden, zodat IoT-de technologie kan globaal worden bevorderd en worden uitgevoerd. De Technologieënco. van Shenzhenrakinda, Ltd is bezocht door klanten bij deze tentoonstelling, en zijn producten zijn in binnen- en buitenland gehouden van door klanten.
De Markt van het Guangzhoukanton omvat vele die industrieën door Internet van Dingen, met inbegrip van productie, automobiel, leveringsketen en logistiek, bouw, financiën, veiligheid, slimme steden, energie en nut worden beïnvloed. Als globale IoT-leverancier van de toepassingsoplossing, neemt Rakinda de QR-code scannner, gezichtserkenning, RFID-radiofrequentie-identificatietechnologie als kern, en brengt slim huis, slimme campus en andere oplossingen aan de deelnemers.

 

Als u om het even welke vereisten hebt, gelieve ons te contacteren!