Contacteer ons
Customer Service

Telefoonnummer : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

Android-de Module die van de Streepjescodescanner in Automaat gebruiken

January 20, 2021

In de schommelende golf van anti-aftast toepassingen, aangezien de gebruikersgroepen meer en meer geneigd zijn om de streepjescodesscanner van QR op de mobiele telefoonschermen voor snelle betaling en diverse transacties te gebruiken, zullen vele integrators van de zelfbedieningsmachine de originele stichting overwegen. Bevorder de functies van het apparaat, dok de de betalingsinterface van Alipay WeChat met een rijpe oplossing van de streepjescodebetaling, en stel een snel en efficiënt anti-aftast betalingskanaal open. De implementatie van deze functie hangt volledig van de „ingebedde QR-code af aftastend module“.

 

Men begrijpt dat in de geïntegreerde toepassing van de zelfbedieningsterminal, de tweedimensionale codemodule volledig de automatische identificatie, inzamelings en van de gegevenstransmissie prestaties van de tweedimensionale code integreert om de zelf-aanleidinggevende identificatie van mobiel telefoon en document te realiseren ééndimensionale tweedimensionale streepjescodeinformatie en de Eigenschappen van het zelfbedieningsaftasten te bereiken. Nochtans, gebruikt het een vorm van de beeldaanwinst. Als een tweedimensionale code ingebedde module van geringe kwaliteit wordt gebruikt, kan het ongevoelig zijn aan het lezen van een tweedimensionale streepjescodeinformatie onder sterk licht, laag licht, en hoge reflectiecoëfficiënt. Dit is iets die de zelfbedienings eindfabrikanten zouden moeten overwegen.

laatste bedrijfsnieuws over Android-de Module die van de Streepjescodescanner in Automaat gebruiken  0

 

RD4500 is de reeks die ingebedde module van het reeksaftasten een module van de streepjescodelezing voor OEM van zelfbedieningsmachines/wordt aangepast toegangsbeheermachines/slimme kabinetten/O2O-smart deviceintegrators. Het gebruikt een krachtige decoderende spaander, vooral voor de mobiele codes van het telefoonscherm. Het aftastenlicht is verwerkt en geoptimaliseerd met speciale technologie, die niet alleen document codes kan lezen, maar ook bijzonder gevoelig voor ééndimensionale tweedimensionale die streepjescodes op de schermen zoals mobiele telefoons worden getoond en iPads; het modulaire ontwerp van kernfuncties optimaliseert de aftastenafstand, Hoek en vult lichteffect, kan de mobiele codes van het telefoonscherm met verschillende contrast, kleuren en bezinningsniveaus gemakkelijk lezen; brede hoek en snel aftasten met groot het bekijken venster, de theorie van de aftastensnelheid tot 300 keer/tweede, vergelijkbaar met internationaal geavanceerd niveau; compatibel systeem met diverse betaling en Etiketteringssysteem, volkomen ingebed in slimme poorten, toegangsbeheer en zelfbedieningsapparaten.

 

De Technologieën van Shenzhenrakinda heeft een stevige achtergrond en een uitgebreide de industrieervaring in R&D van ingebedde scannermodules en smart devicen. Zijn zelf-ontwikkelde mobiele betalingssmart devicen en slimme communautaire kernapparaten zijn met succes toegepast in alle gangen van het leven met inbegrip van slim openbaar vervoer, Logistiek en pakhuis, vervaardigend, slimme gemeenschappen, slimme medische, onbemande supermarkten, toegang tot het lof van de markt! Nodigt intelligente van de materiaalonderzoek en ontwikkeling verrichtingen (kanaalpoorten/slimme toegang/slimme bus/handbediende streepjescodemachines/zelfbedieningsterminals en andere smart devicen) win-win samenwerking uit, om klanten van kwaliteitsoplossingen te voorzien!