Contacteer ons
Customer Service

Telefoonnummer : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

De Metingsmachine van de gezichtstemperatuur Geschikt voor de Preventie en de Controle van Epidemieën in Supermarkten?

February 22, 2021

Het antwoord is twijfelachtig. Gezichtserkenning en opsporing alle-in-één van de lichaamstemperatuur machine zijn over het algemeen geschikt voor binnen constante temperatuurplaatsen tijdens de epidemie, zoals campus, de ziekenhuizen, bureaugebouwen, overheidscentra, verkeersingangen en uitgangen, ondernemingen en instellingen, de bouwcentra van de bezitsdienst en andere openbare Dienstplaatsen; is ook van toepassing op gesloten (semi-gesloten) commerciële de dienstplaatsen zoals grote commerciële supermarkten.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Metingsmachine van de gezichtstemperatuur Geschikt voor de Preventie en de Controle van Epidemieën in Supermarkten?  0

Omdat met de verhoging van ingevoerde gevallen in het buitenland en de occasionele sporadische gevallen en de clusters van epidemieën op sommige gebieden onlangs, de temperatuuropsporing en het beheer van intensieve mensen in en uit gesloten (semi-gesloten) commerciële de dienstplaatsen zoals grote supermarkten en supermarkten Dubbele test onder ogen zien. Als de traditionele handtemperatuuropsporing nog wordt gebruikt, zal het niet alleen tijdrovend en afmattend zijn, maar ook zal het opsporingspersoneel in contact met vele verschillende mensen elke dag komen. Het dichte contact met het onderwerp zal groter risico van besmetting brengen, zodat is de machine van de de temperatuurmeting van de gezichtserkenning het heetste product in het land, niet alleen voor de ziekenhuizen, maar ook voor scholen, overheidscentra, en vervoersingangen geworden. Het is ook onvervangbaar voor grote winkelcomplexxen met een grote dagelijkse stroom van mensen.

laatste bedrijfsnieuws over De Metingsmachine van de gezichtstemperatuur Geschikt voor de Preventie en de Controle van Epidemieën in Supermarkten?  1

Van de gezichtserkenning en temperatuur de metingsmachine = ziet erkenning + de opsporing van de lichaamstemperatuur onder ogen. De functie één is dat de stroom van mensen kan worden gecontroleerd, en de persoon kan in time worden gevonden wanneer een koorts wordt gevonden, en het werk van de opvolgende epidemische preventie kan worden gedaan. Functie twee is dat het voor het beheer van de personeelstoegang en opkomstbeheer kan worden gebruikt. Na het installeren van de gezichts infrarode thermometer in een groot winkelcomplex, zullen de voorbijgangers met succes de deur openen of zullen de kaart slaan wanneer het gezicht goed wordt erkend en de lichaamstemperatuur is normaal. Als de lichaamstemperatuur abnormaal is, zal de deur niet geopend worden. De meting van de gezichtstemperatuur is snel en nauwkeurig, vermijdend overvolle mensen, wat een sterke veiligheidswaarborg voor toegangsbeheer en opkomstbeheer in diverse scenario's verstrekt.