Contacteer ons
Yaping Wang

Telefoonnummer : 86 13480605108

WhatsApp : +8613480605108

Rakinda brengt nieuwe intelligente anti-epidemische producten aan de anti-Epidemische de Materialententoonstelling van Shanghai

July 6, 2020

Vanaf 1 aan 3 Juli, 2020, had de de Leveringstentoonstelling van Shanghai van 2020 Internationale anti-Epidemische voornaam in de van de Wereldexpo van Shanghai Tentoonstelling en Convention Center plaats. De organisator van de tentoonstelling nodigde bijna sterk duizend bekende bedrijven in de industrie uit om te komen en te helpen! Op dat ogenblik, Shenzhen Rakinda Internet van Co. van de Dingentechnologie, Ltd (naar zoals wordt doorverwezen die hierna: Scanmax Rakinda IoT) deelgenomen aan de tentoonstelling als exposant, en getoond de gezichts de metingsreeks van de erkenningstemperatuur, de temperatuurmeting en desinfectie geïntegreerde machinereeks en andere intelligentie in de H02-cabine. De gloednieuwe producten, de nieuwe technologieën en de slimme anti-epidemische oplossingen van de gezondheidscode voor „epidemische preventie hebben“ vele beroeps, nieuwe en oude klanten in binnen- en buitenland aangetrokken te bezoeken, te ruilen en, voor goede samenwerking te bespreken.

laatste bedrijfsnieuws over Rakinda brengt nieuwe intelligente anti-epidemische producten aan de anti-Epidemische de Materialententoonstelling van Shanghai  0

Als van de de identificatietoepassing van IoT van de industrie erkende globale automatische benchmark van de de oplossingsindustrie, specialiseert Shenzhen zich RAKINDA in ontdekkende de laaggegevensverzameling van IoT, met drie kerntechnologieën: streepjescodeerkenning, gezichtserkenning en radiofrequentie-identificatie (RFID). De slimme nieuwe kleinhandels, slimme campus, het slimme hotel, de slimme geschiktheid, het slimme huis, de slimme medische, slimme afvalclassificatie en andere industrieën en overheidseenheden verstrekken digitale oplossingen voor de IoT-industrie, die hoogst door de markt (ScanMax/Rakinda IoT) is geprijst.

Bij deze anti-Epidemische de Materialententoonstelling van Shanghai, heeft Scanmax een meting gebracht van de gezichtstemperatuur en integreerde het toegangsbeheer machine (verticaal/aan de muur bevestigd/poorttype), een verticale de temperatuurmeting geïntegreerde machine van de gezichtserkenning, en de metings Diverse reeksen van de gezichtserkenning van de gezichtserkenning en temperatuur metingsproducten in verschillende de industrietoepassingen, zoals een temperatuurterminal, van de de temperatuurmeting en gezondheid van de gezichtserkenning code een controle geïntegreerde machine, de temperatuurmeting van de gezichtserkenning en desinfectie geïntegreerde machine, temperatuurmeting en desinfectiepost, en slimme epidemische preventie en gezondheidscodeoplossingen. Het trok brede aandacht van binnenlandse en buitenlandse achter elkaar tegengehouden en geruilde deskundigen, nieuwe en oude klanten, en gewonnen unaniem lof van de industriebezoekers ter plaatse aan.

 

Volgens de verschillende behoeften van klanten in diverse industrieën, streeft Scanmax nieuwe technologische doorbraken op basis van de originele intelligente producten van de gezichtserkenning van zijn eigen merk na, en ontwikkelt innovatively een verscheidenheid van verschillende reeks infrarode de erkenningstests van het thermische weergavegezicht. De warme producten vergemakkelijken efficiëntere openbare veiligheidspreventie en controle, en verlenen gegevenssteun voor de de overheid en afdelingen van de ziektecontrole om verwante openbare veiligheidsincidenten te behandelen.

laatste bedrijfsnieuws over Rakinda brengt nieuwe intelligente anti-epidemische producten aan de anti-Epidemische de Materialententoonstelling van Shanghai  1
Tijdens de tentoonstelling, trokken verscheidene die lezingen van de de industrietoepassing op van de gezichtserkenning en temperatuur metingsproducten spontaan door ScanMax Rakinda IOT worden georganiseerd de bezoekers aan om in hun voetstappen te blijven, de toepassingsscenario's van de van de gezichtserkenning en temperatuur meting geïntegreerde machineindustrie en de voordelen van de intelligente producten van de de temperatuurmeting van de gezichtserkenning in epidemische preventie en controle in speciale tijden te bezoeken en te leren en te begrijpen. Bijvoorbeeld, de reeks f2-FH van gezichtserkenning, temperatuurmeting en toegangsbeheer is alle-in- machines eenvoudig een groot hulpmiddel voor ondernemingen en instellingen om het werk en productie te hervatten, en voor intelligente epidemische preventie aan het begin van school. Het steunt temperatuurmeting, toegangsbeheer, opkomst, en elektriciteitspanne wanneer het dragen van een masker. Lijst vroegtijdige waarschuwing en het leven de functies van de lichaamsopsporing zijn geïntegreerd, is de de metingsefficiency van de gezichtstemperatuur uiterst hoog, kan de nauwkeurigheid van de temperatuurmeting ±0.3℃ bereiken, kunnen de verslagen in één enkele machine worden opgeslagen en worden uitgevoerd of genetwerkt voor opslag en analyse, en kunnen voor de temperatuurmeting van de schoolpoort worden gebruikt, verstrekken de de temperatuurmeting van het ondernemingshervatten, de fabriek /Office-de bouw/de meting van de parktemperatuur en andere plaatsen met vaste bevolkingsstroom snellere, veiligere en slimmere van het temperatuuronderzoek en personeel statistieken, terwijl het vermijden van kruisinfectie die door het een rij vormen temperatuurmeting wordt veroorzaakt, vingerafdrukcontrole, enz., en kunnen de informatie van personen met abnormale lichaamstemperatuur effectief volgen. Het is zeer geschikt om het verenigde beheer van inkomend en uitgaand personeel te vergemakkelijken, zodat de epidemische situatie kan worden gevonden en worden geanalyseerd. Zelfs daarna de epidemie, kan het nog als een conventioneel toegangsbeheer, tijd en opkomst een terminal geïntegreerde machine worden gebruikt, die zeer de kosten van de onderneming drukt.

laatste bedrijfsnieuws over Rakinda brengt nieuwe intelligente anti-epidemische producten aan de anti-Epidemische de Materialententoonstelling van Shanghai  2
Bovendien heeft de TF88-temperatuurmeting en desinfectiepost (of f2-FHS de de de temperatuurmeting en desinfectie van de gezichtserkenning integreerden machinereeks) een sterke capaciteit van nauwkeurige temperatuurmeting en automatische desinfectie, die de toegepaste meting van de niet-contact infrarode temperatuur kunnen zijn en personeel overgaan. Het dubbele die vereiste van neveldesinfectie van het lichaam van de handoppervlakte vermijdt het potentieel van de epidemie, 1 tweede efficiënte temperatuurmeting + desinfectie wordt uitgespreid.

laatste bedrijfsnieuws over Rakinda brengt nieuwe intelligente anti-epidemische producten aan de anti-Epidemische de Materialententoonstelling van Shanghai  3

Bovendien f2-FHS gezichtserkenning en controle alle-in-één van de gezondheidscode machine, f6-FHS gezichtserkenning, temperatuurmeting en controle alle-in-één van de gezondheidscode machinereeks door ScanMax IOT wordt gelanceerd, die ook uitgebreide aandacht van de industrieklanten bij de tentoonstellingsplaats die heeft gekregen. De geïntegreerde machine met Identiteitskaart, gezicht, lichaamstemperatuur, gezondheidscode vier-in-één toepassing om gezichtserkenning te erkennen, het aftasten van de gezondheidscode en temperatuurmeting, kan het gezicht erkennen zonder het masker te verwijderen, en identiteitskaart vergelijken met het Identiteitskaart, en tegelijkertijd het gezicht aftasten. Na de temperatuurmeting, zal de gezondheidscode voor aftasten en inspectie worden getoond. De stem veroorzaakt de informatie van de lichaamstemperatuur en de kleur van de gezondheidscode, groene codepassen, gele code en rood codealarm. Het kan wijd in scholen/onderwijsinstellingen, bureaugebouwen/de bezitsgemeenschappen, ziekenhuizen/banken, en ondernemingen worden gebruikt. Instellingen/de dienst de centra van het herenhuisbezit, liftingangen, groothandelsmarkten, overheidszaken centreert en andere plaatsen.

 

Nu de anti-Epidemische de Materialententoonstelling van Shanghai heeft gebeëindigd, is het brede marktaandeel toepassingen van de de temperatuurmeting van de gezichtserkenning in binnen- en buitenland nog uiterst hoog. Momenteel, zijn de bovengenoemde reeksen van gezichtserkenning en de gezichtsproducten van de temperatuurmeting gezet in de markt in partijen, en wijd gebruikt in de diverse industrieën en scenario's in de frontlijn van sociale anti-epidemie, die binnenlandse en buitenlandse klanten van een gediversifieerde en uitvoerige one-stop kunstmatige intelligentieproducten en de diensten voorziet. Als u in dergelijke toepassingen geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren! De „epidemie is wreed, en de epidemische preventie is roerend…“ ScanMax Rakinda Internet van Dingen, gewijd aan de eerste lijn van epidemische preventieproducten, en verstrekt professioneel intelligente epidemische preventieoplossingen.