Contacteer ons
Customer Service

Telefoonnummer : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

Rakindaf3 de Terminal van de Gezichtserkenning speelt Belangrijke Rol in de 4de Digitale Top van China

April 29, 2021

laatste bedrijfsnieuws over Rakindaf3 de Terminal van de Gezichtserkenning speelt Belangrijke Rol in de 4de Digitale Top van China  0

De 4de Digitale Top van China was officieel open op 25 April, 2021. De epidemische de preventiefaciliteiten zijn van de top volledig opgesteld. Als belangrijkst trefpunt van deze top, hoe is de plaatsing van epidemie preventiemaatregelen bij de ingangen van de passages van het Fuzhou-van de Straat Internationale Overeenkomst en Tentoonstelling Centrum? Tegelijkertijd, hoe kan wij dat de epidemische beheer en controleefficiency tijdens de top ervoor zorgen efficiënter is, zodat de mensen de tentoonstellingszaal en oppasser kunnen snel ingaan? Neem deze kwesties dat de burgers bezorgd zijn over, gingen wij samen naar de plaats.

laatste bedrijfsnieuws over Rakindaf3 de Terminal van de Gezichtserkenning speelt Belangrijke Rol in de 4de Digitale Top van China  1

 

Elke ingang van het tentoonstellingscentrum is uitgerust met Rakinda-F3 de Temperatuurmeting van de Gezichtserkenning met gezondheidscode geïntegreerde machine. Het personeel van Rakinda toonde het proces om de gezondheidscode snel te verifiëren aan. Volgens inleidende berekeningen, zal één persoon in ongeveer 1 tot 2 seconden overgaan, en iedereen is zeer tevreden.

laatste bedrijfsnieuws over Rakindaf3 de Terminal van de Gezichtserkenning speelt Belangrijke Rol in de 4de Digitale Top van China  2

 

De „ingang van de trefpunten wordt volledig behandeld door de van de de metingsgezondheid van de gezichtstemperatuur producten van de de codereeks om de epidemische preventie en de veiligheid van meer dan 150.000 gasten, exposanten en personeel van verwante tentoonstellingsprojecten te verzekeren.“ Het technische die personeel van Rakinda aan verslaggevers wordt geïntroduceerd dat er een reusachtige stroom van mensen bij de ingangen en de uitgangen van de digitale toptrefpunten is. om de uitvoerige diensten voor epidemische preventie en controle te verzekeren, is het bijzonder belangrijk om epidemische preventiefaciliteiten te optimaliseren en te bevorderen.

Alvorens en het weggaan van de tentoonstellingszaal, personeel in te gaan de slimme controle eind zelf-controle moeten gebruiken hun identiteitverificatie bij de aangewezen ingang, en de Gezondheidscode gebruiken om de passage te verifiëren. Bij de Digitale Top van China, werden een controle van de gezondheidscode en geïntegreerde machine van de gezichtstemperatuur een meting gebruikt om de uitvoerige diensten voor epidemische preventie en controle bij alle controleingangen te verlenen en weggaan binnen en buiten het trefpunt, om het effect te bereiken van automatische en nauwkeurige aanpassing van de informatie van personeelsidentiteitskaart en gezondheidsinformatie zoals de opsporing van de lichaamstemperatuur, en om de veiligheid van epidemische preventie te verzekeren tegelijkertijd, verstrekt het ook gemak voor deelnemende gasten en exposanten om de top in te gaan. De gezichts van de de gezondheidscode van de temperatuurmeting de controleterminal erkent de „Bamin-Gezondheidscode“ of „Nationale Epidemische de Informatiecode van de Preventiegezondheid“ en het ingezetene Identiteitskaart snel, en voer gemakshalve veilig zelfbedieningscontrole uit, die „niet-contact, geen codeverandering, geen verblijf realiseren“. De F3 (twee-code-in-) van de de metingsgezondheid van de gezichtstemperatuur de codeterminal zal u ook een prachtige reis van vindingrijkheid brengen.

 

Shenzhen Rakinda is de „van de Epidemische leverancier de Preventieoplossing van de Gezondheidscode“ van de Digitale Top van China, en ook om aan de tentoonstelling verzocht deel te nemen. Zijn F3 terminal van de gezichtserkenning, T8-epidemische de preventieterminals van de gezondheidscode, en de meting en het onderzoekssysteem van de thermische weergave multi-person temperatuur verstrekken doeltreffend middel voor het epidemische preventie en controlewerk van de 4de Digitale Top van China, en de capaciteit is om de resultaten van digitale epidemische preventie te interpreteren hoogst erkend. In de toekomst, zal Rakinda het digitale tijdperk, de digitale innovatieverwezenlijkingen en de toepassing blijven onderzoeken landend, en de bouw van digitaal China versnellen als zijn eigen verantwoordelijkheid. Met meer dan 21 jaar van onafhankelijke onderzoek en ontwikkelingstechnologieervaring, zal het een reeks oplossingen voor IoT-toepassingen aan alle gangen van het leven door scenario's en aanpassing verstrekken.