Contacteer ons
Yaping Wang

Telefoonnummer : 86 13480605108

WhatsApp : +8613480605108

Van de Rakinda krijgt het Gezichtserkenning en Temperatuur Maatregelenapparaat Goede Terugkoppeling van Re-sellers in Europa

June 28, 2020


Het gezichtserkenning en temperatuurmaatregelenapparaat wordt goed terugkoppelt aangezien de mensen meer betreffende hun gezondheid en toegangsgegevens zijn. ODM van de Rakindaaanbieding kunnen de gezichtserkenningsapparaten voor re-sellers met hun eigen embleem en firmanaam, en re-sellers creatieve die producten op de androïde tablet worden gebaseerd maken.

laatste bedrijfsnieuws over Van de Rakinda krijgt het Gezichtserkenning en Temperatuur Maatregelenapparaat Goede Terugkoppeling van Re-sellers in Europa  0

In Servië, Europa, creeert re-seller de kiosk met gezichtserkenning f2-h en ingebedde de tablet van de temperatuurmaatregel, die ook de automaat toevoegt, hun producten is zeer populair. Zij verkopen hen aan de ziekenhuizen, restaurant, fabrieken, enz.

 

Ook trekken hun bedrijf en producten de aandacht van ambtenaren aan. Met de goedkeuring van het overheidsniveau, gemakkelijker brengen zij hun gezichtserkenning en temperatuurmaatregelenapparaat op de markt.
laatste bedrijfsnieuws over Van de Rakinda krijgt het Gezichtserkenning en Temperatuur Maatregelenapparaat Goede Terugkoppeling van Re-sellers in Europa  1
Hoewel covid-19 niet onder controle in de meeste landen is geweest, moeten de mensen scholen en het werkplaatsen heropenen om de sociale activiteiten en de economie in werking gesteld normaal te maken. Het is belangrijk om te verzekeren de mensen gezond zijn wanneer zij terug naar scholen en het werk zijn. Het gezichtserkenning en temperatuurmaatregelenapparaat is een efficiënte manier om de mensen op hoge temperatuur snel te weten te komen.

Het gezichtserkenningsapparaat kan op Webwijze of standalone wijze werken. De grote gegevens zijn gemakkelijk te krijgen. Het is ook hoog veiligheidsniveau. Wij hebben ook een team van de softwareingenieur van meer dan 10 mensen. Zij zijn verantwoordelijk en ervaren. Wij kunnen klanten24*7 technische ondersteuning aanbieden. Re-sellers kunnen onze producten en geen behoefte goed op de markt brengen om zich over naverkooptechnische ondersteuning ongerust te maken of te beëindigen - gebruikerswaarborg, Rakinda, aangezien de fabrikant van gezichtserkenningsapparaat, beste re-sellers zal doen steunen. Gelieve te contacteren vriendelijk ons als u onze producten wilt globaal verdelen.