Contacteer ons
Yaping Wang

Telefoonnummer : 86 13480605108

WhatsApp : +8613480605108

De de Verjaardagspartij werd van de Rakindagroep twintigste vreugdevol gehouden

December 27, 2019

De de Verjaardagspartij werd van de Rakindagroep twintigste gehouden in Changlong-Hotel Guangzhou op 13 Dec., 2019. Met het thema van „ben dankbare, win-win toekomst“, alle Rakinda-takken en strategische partners die samen zich worden verzameld om de verwezenlijkingen in het verleden de 20 jaar te overdenken en ook op heldere en bloeiende 2020 te verheugen. Wij verheugen ons op het delen van het met u.

laatste bedrijfsnieuws over De de Verjaardagspartij werd van de Rakindagroep twintigste vreugdevol gehouden  0

laatste bedrijfsnieuws over De de Verjaardagspartij werd van de Rakindagroep twintigste vreugdevol gehouden  1
Wij overdenken 2019 en verheugen ons op komende 2020 in deze vieringspartij. De eminente werknemer en het team in 2019 werden toegekend. Diverse prijzen en de rode envelop werden gegeven in de partij. Neem een ogenblik om de hoogtepunten van de 20ste Verjaardagspartij te herzien:

laatste bedrijfsnieuws over De de Verjaardagspartij werd van de Rakindagroep twintigste vreugdevol gehouden  2


De werknemers en de gasten gingen in de vergaderzaal na het voelen van rood tapijtogenblik binnen. De vergadering die op PM 5:30 is begonnen. Eerst, maakten M. Zhaoqiong Lau, de stichter en de voorzitter van Rakinda-Groep, een toespraak. M. Lau zei, in het verleden de taaie 20 jaar, wij aangezien de ondernemers hard om zich door innovatie vechten te ontwikkelen terwijl het staan van voor uitdagingen en ernaar te streven om het lood op IOT-gebied te nemen. M. Anping Qi, ondervoorzitter van Rakinda-Groep maakte een inleiding aan de toekomstige ontwikkelingstendens en het strategische plan van Rakinda: tegelijkertijd bevorderend Rakinda en Scanmax twee merken. Wij nodigden ook strategische partners uit om de partij bij te wonen. Zij zeiden Rakinda een trustable partner is en hopen om een win-win toekomst met Rakinda te hebben.
De partij van de Rakinda twintigste Verjaardag die door Voorzitter Lau's, andere stichters en Rakinda is begonnen de toost van alle mensen.

laatste bedrijfsnieuws over De de Verjaardagspartij werd van de Rakindagroep twintigste vreugdevol gehouden  3
Wij dansten en zongen om te vieren. Het lied van Rakinda drukte de geest van Rakinda uit: om het beter leven door innovatie en inspanningen te maken…
Laat zien wie de prijzen won: contant geld rode envelop, de elektrische hete pot van Supor, Mi TV, de telefoon van Huawei P30, iphone 11, MacBook…:

laatste bedrijfsnieuws over De de Verjaardagspartij werd van de Rakindagroep twintigste vreugdevol gehouden  4


Sommigen wonnen de prijzen door geluk terwijl andere gewonnen door hun bijdrage, zoals „marktpionier“, „innovatiepionier“, „beste nieuwe werknemer“, „van de de dienstster“ en van het „beste team“ eer. Zij wonnen de toekenning door hun inspanningen.

laatste bedrijfsnieuws over De de Verjaardagspartij werd van de Rakindagroep twintigste vreugdevol gehouden  5
De viering eindigen met het lied van „morgen beter zal zijn“. Wij zijn dankbaar aan de werknemers, de cliënten en de partners van Rakinda in het verleden de 20 jaar en wij verheugen ons op het delen van een rooskleurige toekomst met u.