Contacteer ons
Yaping Wang

Telefoonnummer : 86 13480605108

WhatsApp : +8613480605108

De Groep van Rakinda van 2020 Piekconcurrentie: 100 Begonnen dagslag

October 12, 2020

Op 10 Oktober, werd de de Groep van Rakinda van 2020 Piekconcurrentie gelanceerd, en de 100 dagslag begon. Alle leden van Shenzhen Rakinda namen aan de aftrapvergadering deel met vreugde en hartstocht om met de piekconcurrentie in te stemmen. In deze concurrentie, Shenzhen Rakinda VERSUS Guangzhou Rakinda, die het Guangzhou-team in Q4 poogt te slaan en de kampioen te krijgen.

De uitbarsting van de epidemie in 2020 is volledig van uitdagingen voor bedrijven, en zij hebben geboorte aan vele nieuwe kansen gegeven. De kansen zijn altijd gereserveerd voor hen die worden voorbereid. De uitbarsting van de epidemie heeft verliezen en pijn aan vele bedrijven veroorzaakt, en wij ook ervaren de moeilijkheden die door de epidemie worden bewerkstelligd. Zekerheid. Nochtans, Shenzhen-ziet de Visiemeesters de epidemie onder ogen. De de leiders en werknemers van het bedrijf werken aan actief onderzoek samen en ontwikkelen Internet van Dingentechnologie, die een verscheidenheid van gezichtstemperatuurmeting, temperatuurmeting en desinfectie, de erkenning van de gezondheidscode en andere materiaal en producten voor nauwkeurig epidemisch preventie en gezondheidsbeheer verstrekt. oplossing.

laatste bedrijfsnieuws over De Groep van Rakinda van 2020 Piekconcurrentie: 100 Begonnen dagslag  0


Het is het positieve gezicht, moedige innovatie, zodat RAKINDA om epidemie covid-19 te overwinnen, het bedrijf tegelijkertijd tot de maatschappij en het land blijft groeien en bijdragen. Nu, zijn onze producten en oplossingen van de precisie epidemische preventie wijd gebruikt in de wereld, worden onze streepjescodescanners en temperatuur die steriliserende automaat meten over de hele wereld verkocht.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Groep van Rakinda van 2020 Piekconcurrentie: 100 Begonnen dagslag  1
Honderden boten roeien in de stroomversnelling van de rivier, en zij die hard werken zullen bij het front zijn. Duizenden van zeilbotenreeks weg op het overzees, en zij die durven vooruit te gaan zullen win.with-het harde werk van iedereen, geloven wij wij kregen een goed voortvloeien zullen! wij geloven die morgen beter zullen zijn, ook zal de toekomst beter zijn!

laatste bedrijfsnieuws over De Groep van Rakinda van 2020 Piekconcurrentie: 100 Begonnen dagslag  2