Contacteer ons
Customer Service

Telefoonnummer : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

De Zelfbediening Eind het Inbedden Module van de QR Codescanner

September 1, 2021

RD4300 is een dunne ingebedde motor van de streepjescodeerkenning, die CMOS beeldtechnologie en nieuwe de erkenningstechnologie van het wereld intelligente beeld met internationaal geavanceerd niveau goedkeurt. Het kan de streepjescode op document, magnetische kaart en anderen gemakkelijk lezen, en heeft sterke erkenningsprestaties. Het kan gemakkelijk in een verscheidenheid van OEM producten (met inbegrip van handbediende, draagbare en vaste streepjescodecollectoren, enz.) worden ingebed. Tegelijkertijd, voorziet RD4300 gebruikers van rijke secundaire ontwikkelingsfuncties, met inbegrip van de volledig open interface van de beeldaanwinst, originele gegevensinterface en I/o-verrichtingsinterface. De gebruikers kunnen hun gepersonaliseerde die behoeften gemakkelijk oplossen door SDK te gebruiken door Rakinda wordt verstrekt. In termen van prestaties, heeft RD4300 speciale technische controle voor de erkenning van de het schermstreepjescode gemaakt, die aan hoop van het schermstreepjescode met lage helderheid en allerlei film kan aanpassen. Met de uitstekende prestaties van de streepjescodeerkenning en goede embeddedness, is het gemakkelijk om worden ingebed en geïntegreerd in buspos machine, VTM-kan het kabinet, het kabinet van de e-commercezelfbediening, het slimme kabinet van de huisopslag, ATM-zelfbedieningskabinet, de terminal van de zelfbedieningsvraag, het als component van de QR-codelezer in de scène worden gebruikt van het een rij vormen van en het roepen van materiaal.

De producteigenschappen van RD4300 bedden de module van de QR-codescanner in:

laatste bedrijfsnieuws over De Zelfbediening Eind het Inbedden Module van de QR Codescanner  0
(1) kerntechnologie
De zesde generatiekern het decoderen technologie door ons wordt ontwikkeld kan allerlei streepjescodes snel lezen die.

(2) Rich Interfaces
USB en interface TTL-232 worden verstrekt om meer interface-eisen te ontmoeten.

(3) de uitstekende prestaties van de het schermlezing
De speciale technische controle wordt gemaakt voor de lezing van de het schermstreepjescode, die aan hoop van het schermstreepjescode met lage helderheid en allerlei film kan aanpassen.

(4) groene lage machtsconsumptie
Keur onafhankelijke kerntechnologie goed, verminder zeer de consumptie van de verrichtingsmacht, breid de levensduur van het materiaal uit.

RD4300 heeft uitstekende prestaties in de traditionele zelfbedienings eindtransformatie en openbaar vervoerindustrie. Het kan sterke „QR-code aftastend“ functie voor eindmachines verstrekken, en nu is het wijd gebruikt in diverse projecten. Als onontbeerlijke component van het codeaftasten in zelfbedieningsmateriaal, de motor van de QR-codelezer, zodat als u een aangewezen 1D&2D-module van de streepjescodescanner wilt kiezen, RD4300 kan begin zijn.

laatste bedrijfsnieuws over De Zelfbediening Eind het Inbedden Module van de QR Codescanner  1

Shenzhen Rakinda wordt gewijd aan de module van de QR-codescanner en industrie van de streepjescode de automatische identificatie. Het heeft 20 jaar van ervaring in de industrie van Internet van dingen automatische identificatie en goede reputatie. Het heeft de module van de QR-codescanner, de motor van de streepjescodelezer, de motor van de QR-codeerkenning, QR-code die module leest, hebben de QR-code module aftasten en de ingebedde QR-codescanners die zoals de module van de QR-codeerkenning hoogte - kwaliteit en hoge kostenprestaties, om de beste kwaliteit en de beste ervaringsproducten voor gebruikers te verzekeren. De QR-codemodule kan de informatie van weerspiegelende streepjescode snel lezen, document code en de het schermqr-code, die aan de diverse gebruiksvereisten in verschillende toepassingssituaties voldoet, verstrekt de sterke prestaties van het codeaftasten voor systeemintegrator, en de hulp integreert zijn QR-code aftastend regeling in traditionele eindapparatuur. Als u het vereiste hebt, gelieve Rakinda te contacteren, hebben wij de waarborg in technologie en de naverkoopdienst, en kunnen een het productoplossing van de QR-codemodule ontwikkelen die aan de daadwerkelijke toepassingsbehoeften van klanten voldoet.