RD008 het Slot TCP van de QR Codedeur/IP het Systeem van de Lezersscanning access control van Interfacesmart card RFID

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shenzhen, Guangdong, China
Merknaam: RAKINDA
Certificering: CE, RoHS
Modelnummer: RD008
Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Normaal ambachtdocument en schuim.
Levertijd: binnen 5 werkdagen na het ontvangen van het saldo
Betalingscondities: De Western Union, T/T, Paypal
Levering vermogen: 1000 PCs-week
Puntnaam: Het slotapparaten van de QR-codedeur met RFID-Lezer Werkende stroom: < 600mA="">
Vertoningsgebied: 28mmX35mm Communicatie havens: TCP/IP
Machtsinput: 9-18VDC Grootte: 10mm * 2534.62mm (L*H), Compatibel met standaarddoos 86
Hoog licht:

door access card system

,

gate access control

RD008 het Slot TCP van de QR Codedeur/IP het Systeem van de Lezersscanning access control van Interfacesmart card RFID 0RD008 het Slot TCP van de QR Codedeur/IP het Systeem van de Lezersscanning access control van Interfacesmart card RFID 1RD008 het Slot TCP van de QR Codedeur/IP het Systeem van de Lezersscanning access control van Interfacesmart card RFID 2RD008 het Slot TCP van de QR Codedeur/IP het Systeem van de Lezersscanning access control van Interfacesmart card RFID 3RD008 het Slot TCP van de QR Codedeur/IP het Systeem van de Lezersscanning access control van Interfacesmart card RFID 4

Producteigenschappen:

1.Embedded multi-tasking besturingssysteem in real time, het systeem kan volledig in 3 seconden zijn begonnen.

2.Single het toegangsbeheer + de QR-code die van het deurnetwerk het hoofd+ic-drievoudige product van de kaartlezer aftasten. Maak de eenvoudig en het rendabele installatie en onderhoud ter plaatse.

3. Het product komt met een een stemversterker en spreker. De stem voor gemeenschappelijke ingang en uitgangsgebeurtenissen kan worden geplaatst. Het netwerk kan bijna 150 stemmen controleren en kan de stem aanpassen.

4. De gecodeerde QR-code dat aan de goedgekeurde regels voldoet kan opene/worden geopend wanneer direct verbonden niet met Internet.
De goedgekeurde regels omvatten hoofdzakelijk:
(1) de begintijd en eindtijd van de tweedimensionale geldige code;
(2) het aantal tijden de tweedimensionale code is geldig en overschrijdt het aantal gebruik, kan de tweedimensionale code niet meer worden gebruikt;
(3) de aanpassing van materiaalmac of projectaantal de bouw de aantalgelijke, een QR-code kan één of meerdere apparatenaantallen bevatten, die op veelvoudige apparaten juridisch geldig kunnen zijn;
(4) de versleutelingssleutel van de QR-code kan worden gewijzigd zonder enige backdoors of uitvluchten te verlaten om de veiligheid van de QR-code te verzekeren.

5. De gemeenschappelijke parameters zoals netwerkip parameters, slotvertraging, Wiegand 26/34, enz. kunnen direct door de QR-code worden geplaatst, makend plaats opdragen gemakkelijker.

6. Materiaalcapaciteit: 35.000 kaarten, 50.000 verslagen, 100.000 QR-codes, en verslagen en QR-de codes die de de capaciteit overschrijden zullen automatisch behandeld worden.

7. Het product keurt de batterij-vrije kring van de klokholding, zonder batterijen goed, eliminerend de behoefte om de batterij te vervangen regelmatig, en het probleem van uitdrukkelijke levering.

8. Het product keurt gegevensopslag en ferroelectric opslag goed. Zelfs als het apparaat plotseling weg wordt aangedreven, zullen de opgeslagen gegevens niet verloren worden, verzekerend gegevensbeveiliging en betrouwbaarheid.

9. Het product kan ISO14443A-type kaartserienummer of sectorinhoud, zoals M1-kaart lezen.

10.The de norm van de netwerktransmissie is RJ45 10/100M TCP/IP transmissie, die uitgebreide WIFI-transmissie of de mobiele transmissie van telefoonbluetooth kunnen zijn.

11.Supports TCP/IP de voorzien van een netwerkverbinding over gateways en netwerksegmenten, en de de direct-verbonden netwerkkabels en controlemechanismen van de dwars-netwerkkabel kunnen automatisch aanpassen.

12.Built-in dubbele hardware anti-crash waakhond, zelfs als de spaander abnormaal loopt, kan het op tijd worden teruggekregen zonder het gebruik te beïnvloeden.

13.Support TCP/IP verre IAP verbetering. Als er een verandering in vereisten, na het wijzigen van het programma is, kan het direct door de netwerkverbetering worden voltooid.

14.The WIFI-de module kan worden uitgebreid om de tweedimensionale code toe te laten om over het draadloze netwerk door WIFI worden overgebracht. De WIFI-module steunt AP en STA dubbele wijzen.

15.The Bluetooth-de module kan worden uitgebreid om het product toe te laten om met Bluetooth van de mobiele telefoon te communiceren. Bereik functies zoals het schudden van de deur.

16.Integration van de development kit met de MANIFESTATIEtaal: JAVA, C #, C++, ENZ.

 

Productspecificaties:

RD008 de ronde 2D IC-Machine van het KaartToegangsbeheer
QR Code die Componentenparameters aftasten
Beeldsensor 752X480
Lichtbron Witte leiden
Symbologies tweede: PDF417, QR CODE, GEGEVENSmatrijs, steun de Mobiele Erkenning van de Telefoonspiegel en Document 2D Codeerkenning
1D: CODE 128, UCC/EAN-128, AIM-128, EAN-8 ENZ.
Lezingsafstand 1055mm
Aftastenhoek 360° volledige Hoek
Vertoningscomponenten
Het scherm 1.8 „het ware de kleurenscherm van TFT
Resolutie 128 * 160
Vertoningsgebied 28mmX35mm
Input en Uitvoerparameters
Machtsinput 9-18VDC
Werkende Stroom < 600mA="">
Kan als de Kaartserienummer van ISO14443Aor lezen ISO14443B Zoals het Identiteitskaart Van de tweede generatie, de Kaart van FM1208 cpu, M1-Kaart (de kaart van Mifare S50, van Mifare S70 IC), SRIX4K, enz.
Streepjescode of 2D Codeinput Wiegand 26/34 output, van outputic kaartaantal (gemeenschappelijke gelezen hoofdfunctie) en de bijbehorende output van het kaartaantal overeenkomstig de regels van de QR-codereserve
Communicatie Interface RJ45 10/100M TCP/IP, Verlengbaar Draadloos WIFI, Bluetooth
Communicatie Protocol Steun TCP/UDP/HTTP
Stemoutput komt met stem, versterker en sprekersoutput, bijna 150 soorten stemoutput, klantgerichte stem
Apparateninput 12V gelijkstroom-machtsinput, 1 deur magnetische input, 1 input van de deurknoop, 1 alarminput
Materiaaloutput 1 output van het kanaal3a relais, 1 kanaal opent, kan 1 kanaaluitbreiding deuropener, licht, waterklep, enz. controleren.
Wiegandoutput Wiegand 26/34 output
Afmetingen
Installatiegrootte 110mm * 2534.62mm (L*H), Compatibel met standaarddoos 86

FAQ:

Q: Wat is uw betalingswijze?
A: Wij keuren online creditcard, TT, Paypal, Western Union goed.
Q: Kan ik uw fabriek bezoeken:
A: Ja, bent u warm welkom.
Q: Hoe lang uw garantietijd is:
A: 1 jaar.
Q: Waar kunnen wij de gebruikershandleiding van de scanners downloaden?
A: Wij zullen per e-mail verzenden nadat u steekproeven krijgt.
Q: Wat is de levertijd?
A: Forsample, het is typisch binnen 3 dagen. Voor bulkorder, hangt het van hoeveelheid af en modelleert u opdracht geeft tot.

Contactgegevens
Yaping Wang

WhatsApp : +8613480605108