Contacteer ons
Customer Service

Telefoonnummer : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

lopende band
  • De aftastenmodule ontdekt
  • De Workshop van de het Apparatenopsporing van de gezichtserkenning
  • De Workshop van de het Apparatenopsporing van de gezichtserkenning

Rakinda heeft meer dan 20 jaar non-stop onderzoek in de technologie van de streepjescodelezing, is het het belangrijke bedrijf op dit gebied in China, evenals een bekende deskundige in wereldmarkt.

Onze vooruitgangs uIMG technologie is het resultaat van het onderzoek en de ontwikkeling van het decennium in weergave gebaseerde het decoderen technologie:
• Hoog - de kwaliteitsdigitale afbeelding vangt technologie
• Intelligente beeldverwerking en het decoderen technologie
• Krachtig ingebed gegevensverwerkingsplatform
• Het inbedden van de technologie van de toepassingsontwikkeling
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. fabriek productielijn 0Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. fabriek productielijn 1

OEM / ODM

Rakinda begon met onafhankelijke productie van de producten van de streepjescodescanner in 2000 en heeft sindsdien overvloedige productieervaring geaccumuleerd. Ons fabrikantencentrum behandelt een gebied van 6.220 vierkante meters met een jaarlijkse productiecapaciteit 1.000.000+-eenheden, en is goed uitgerust met geavanceerde technologiemateriaal voor productie & het testen van, zoals Walmart, het testen van Huawei en Tektronix-materiaal.
Het systeem voor kwaliteitscontrole van Rakinda werd opeenvolgend ISO-9001:2008 toegekend bij kwaliteitscontrole, onderzoek en ontwikkelings het testen evenals het producten met gebrekenbeheer wordt gebaseerd, dat tot duurzaam concurrentievoordeel voor Rakinda die bijdraagt.
De geregelde procedures, het gevorderde materiaal en het bedrijvige personeel zijn de sleutel aan het houden van ons productie en productie concurrerend systeem. Deze factoren zorgen ervoor dat alle delen van het productieproces onder stringente controle zijn, die hoge productkwaliteit en efficiënte kostencontrole handhaven ervoor zorgen die dat onze producten de beste prestaties aan prijsverhouding bereiken, daardoor voorziend onze OEM/ODM-klanten van het concurrerendste product voor hun investering.

 

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

R & D

Wij hebben materiaal voor R&D en massaproduktie, met inbegrip van milieu vooruitgegaan, mechanisch, elektro en veiligheid enz. die, hebben wij professionele faciliteiten die met inbegrip van stralings echovrije kamer, automatisch aftasten DOF en snelheid het testen, optische lens enz. testen testen.
Er is/are boven 30 Mensenr&d Ingenieur in het bedrijf.