Contacteer ons
Customer Service

Telefoonnummer : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

QR Code die Module voor Handbediende kanon-Type Scanner aftasten

April 12, 2022

Onlangs, hebben velen aftastende kanonfabrikanten over de secundaire ontwikkeling van aftastenmodules onderzocht: welk type van de module van de QR-codescanner wordt ingebed in het aftastenkanon? De QR-code die module aftasten is niet goed - gekend die als een soort de component van de streepjescodeerkenning binnen de smart device wordt verborgen, maar het speelt een onmisbare rol.

laatste bedrijfsnieuws over QR Code die Module voor Handbediende kanon-Type Scanner aftasten  0

Omdat vele fabrikanten vaak weten welk niet merkmodel voor hen werkelijk geschikt is. De modules van het streepjescodeaftasten van diverse merken en modellen op de markt maken fabrikanten verblind. Daarom onderzocht de auteur de markt en vond dat de meeste kanonnen van het merkaftasten de QR-code aftastend module van Shenzhen RAKINDA gebruiken. De selectie moet ruim volgens de gebruiksgelegenheid, het aftastende middel, het streepjescodesysteem en de prijs worden geëvalueerd. Wij hebben verscheidene representatieve, rendabele en hoogwaardige producten voor selectieverwijzing geselecteerd.

(1) Motor van het de Streepjescodeaftasten van LV30 tweede

laatste bedrijfsnieuws over QR Code die Module voor Handbediende kanon-Type Scanner aftasten  1
(2) het Aftastenmotor van LV2097 tweede

laatste bedrijfsnieuws over QR Code die Module voor Handbediende kanon-Type Scanner aftasten  2

(3) Vaste LV3096R zet Streepjescodescanner op

laatste bedrijfsnieuws over QR Code die Module voor Handbediende kanon-Type Scanner aftasten  3

(4) de Streepjescodescanner van LV3000H tweede

laatste bedrijfsnieuws over QR Code die Module voor Handbediende kanon-Type Scanner aftasten  4

Wat zijn de voordelen die van RAKINDA-QR-code aftasten module?

De wereld-leidende op spaander-gebaseerde LV intelligente technologie van de patroonerkenning wordt toegepast, creërend een nieuwe era van op beeld-gebaseerde QR-code lezend motor. Nemend de LV30-reeks als voorbeeld, wordt het ontworpen zeer licht om in verschijning te zijn. Het doel is de aan behoeften van uiterst verkleinde ingebedde toepassingen te voldoen. Het kan in handbediende apparaten zoals mobiele telefoons, industriële tabletten, scannerkanonnen, de machines van PDAs worden ingebed en POS. Kleine, naadloze vervanging voor SE955, geen behoefte om het schurende hulpmiddel te veranderen; steunusb-poort en seriële poort, om meer interface-eisen te ontmoeten. Het kan de mobiele codes van het telefoonscherm en document streepjescodes met grote gegevenscapaciteit volkomen lezen. Op slaapwijze, wanneer er QR-code het naderbij komen zijn, begint het apparaat onmiddellijk inductielezing. Bovendien het ingebouwde hoog-zicht LEIDENE gezicht het gemakkelijk maakt om de code in sterk licht, laag licht, en het scherm met kleurenfilm te lezen.