Contacteer ons
Customer Service

Telefoonnummer : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

De toepassing van de ingebedde module van de streepjescodescanner leidt de ontwikkeling van digitalisering

March 7, 2022

De stijging slimme toepassingen van het codeaftasten heeft de toepassing van diverse 2D modules van de streepjescodescanner, vooral de toepassing van streepjescodetechnologie voor ingebedde 2D modules verdiept, die zeer ons dagelijks leven en werk vergemakkelijkt. Wat betreft het status quo, is de QR-code die module aftasten nog de schat van de toekomstige digitale ontwikkeling en de toepassing.

laatste bedrijfsnieuws over De toepassing van de ingebedde module van de streepjescodescanner leidt de ontwikkeling van digitalisering  0

In feite, bepaalt de module van het streepjescodeaftasten, zoals de naam voorstelt, de richting van de heersende stromingstoepassing van de eind verwante producten van de streepjescodetechnologie, met inbegrip van handbediende apparaten, zelfbedieningsterminals, en toegangsbeheerpoorten, op het gebied van automatische identificatie. Als vaklieden in Internet van de Dingenindustrie die, ontmoeten wij vaak een vraag door sommige vrienden wordt gesteld die met de 2d modules van het codeaftasten en ingebedde aftastende modules voor het eerst vertrouwd zijn: „Wij zijn vertrouwd allen met mobiele telefoonaftasten en aftastenmodules. Wat het verschil tussen aftastencodes?“ is „Waarom gebruik dergelijke aftastenmodules voor ingebedde ontwikkeling?“ etc. Vandaag zullen wij het diepgaand vanuit de volgende perspectieven analyseren.

laatste bedrijfsnieuws over De toepassing van de ingebedde module van de streepjescodescanner leidt de ontwikkeling van digitalisering  1

Eerst en vooral, is de scancodemodule eigenlijk slechts toebehoren van de streepjescodeinzameling bij de kern van diverse slimme terminals, die het aftasten van de mobiel telefoonschermen en document kunnen steunen ééndimensionale/tweedimensionale streepjescodes, en gemakkelijk software en hardware slim streepjescodeaftasten realiseren. Bijvoorbeeld, kunnen het populaire gezichts de controlemateriaal en de toepassingen van de gezondheidscode de gezondheidscode snel decoderen en verifiëren. Een ander die voorbeeld is de functies door de toepassing van de automaatscancode algemeen worden vereist in het dagelijkse leven wordt gebruikt, met inbegrip van het aftasten van een QR-code, mobiele telefoon moet de het schermcode (betalingscode) ook met een professionele tweedimensionale aftastenmodule worden uitgerust, en de het decoderen snelheid kan dozens of zelfs honderden tijden bereiken de aftastensnelheid van een mobiele telefooncamera.

Ten tweede, kan de scancodemodule intelligente en informatized transformatie en bevordering aan vele industrieën brengen. Toch tijdens sociale modernisering en erainformatisering, zijn de automatische identificatie en de gegevenstransmissie van gegevensinformatie een krachtige kracht voor de efficiënte totstandbrenging van alle verrichtingen of processen. Verzeker. Tot slot is het ook de stichting van de innovatie en de ontwikkeling van Internet van de Dingenindustrie. Diverse de industriegebieden, de toepassingsscenario's en de functies kunnen door het frequente aftastenwerk worden voltooid. Het ondersteunende gebruik van tweedimensionale aftastenmodules en ingebedde aftastende codemodules kan producten sneller en sterker maken.

laatste bedrijfsnieuws over De toepassing van de ingebedde module van de streepjescodescanner leidt de ontwikkeling van digitalisering  2

RAKINDA-nadruk op QR-code verwante technologie en hardware R&D en productie. Het niet alleen verstrekt betere en rendabelere QR-code aftastend modulemodules voor belangrijke binnenlandse ondernemingen, maar ook verleent de diensten van de streepjescodetechnologie voor partners, geven de 2D codebetaling en de uitstekende 2d oplossingen van de streepjescodeerkenning klanten een concurrentievoordeel. Als u om het even welke behoeften hebt, heet welkom om de Technologieënco. van Shenzhen Rakinda, Ltd te raadplegen! Wij zullen u van diverse ingebedde aftastende module voor steekproeftests voorzien, QR-code die moduleoem toepassingsoplossingen en de professionele technische diensten aftasten om uw ontwikkeling en plaatsing te ontmoeten.