Contacteer ons
Customer Service

Telefoonnummer : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

De Afgevaardigde Secretary van de Partij Werkcommissie van Nanwan-sub-Districtsbureau bezocht Shenzhen Rakinda

April 6, 2022

Op 25 November, bezocht Ma Haikun, Afgevaardigde Secretary van de Partij Werkcommissie van Nanwan-sub-Districtsbureau, en zijn gevolg sommige belangrijke ondernemingen in Lilang-Softwarepark. Het doel van dit bezoek is een goed die werk in de diensten van de staatsbedrijfsamenwerking diep te doen, in het bedrijf te gaan, aan de moeilijkheden te luisteren door het bedrijf in zijn ontwikkeling worden ondervonden, volledig spel te geven aan de de dienstfuncties van de overheid, het bedrijf bij te staan in betere oplossende problemen, en de stabiliteit te bevorderen en de orde van het bedrijf ontwikkelt zich.

laatste bedrijfsnieuws over De Afgevaardigde Secretary van de Partij Werkcommissie van Nanwan-sub-Districtsbureau bezocht Shenzhen Rakinda  0

Eerst en vooral, bezocht Ma Haikun, afgevaardigdesecretaresse van de Partij Werkcommissie van Nanwan-Straatbureau, de Technologieënco. van Shenzhen Rakinda, Ltd, en het personeel gaf productdemonstraties en verklaringen voor de leiders.

Later, bezochten Ma Haikun en zijn gevolg de Juwelenco. van Shenzhen Hongjinfang, Ltd en de Juwelenco. van Shenzhen Jinyuyuan, respectievelijk Ltd.

Het contact tussen de Nanwan-Werkcommissie van de Straatpartij en de ondernemingen op het gebied onder zijn jurisdictie. Hij leerde ook over de praktische problemen in de ontwikkeling van ondernemingen worden ontmoet, en de ministeries zullen geen inspanning sparen om een goed werk te doen dat. In het werk van de ondernemingsdienst, zullen de functies van diverse functionele afdelingen in volledig spel worden gebracht om enkele die beperkingen en moeilijkheden effectief op te lossen door de onderneming in het ontwikkelingsproces onder ogen worden gezien. Tegelijkertijd, zullen de overheid en het park seminaries organiseren om gemeenschappelijke die moeilijkheden te coördineren en op te lossen in de ontwikkeling van ondernemingen worden ondervonden en nieuwe ontwikkelingsmodellen in de toekomst te onderzoeken.

laatste bedrijfsnieuws over De Afgevaardigde Secretary van de Partij Werkcommissie van Nanwan-sub-Districtsbureau bezocht Shenzhen Rakinda  1

De Technologieënco. van Shenzhenrakinda, Ltd is een nationale high-tech onderneming en een leider in globaal Internet van de toepassingen van de Dingentechnologie. Rakinda specialiseert zich in de gegevensverzameling van de waarnemingslaag van Internet van Dingen. Gebaseerd op de drie kerntechnologieën van QR-codeerkenning, gezichtserkenning en radiofrequentie-identificatie (RFID), verstrekt het nauwkeurige epidemische preventieoplossingen voor de erkenning van de gezondheidscode, slimme nieuwe kleinhandels, en het slimme vervoer, het slimme bureau, de slimme campus, het slimme hotel, de slimme geschiktheid, het slimme huis, de slimme medische, slimme afvalclassificatie en andere de industrieën, ondernemingen en overheidseenheden verstrekken digitale oplossingen voor Internet van de Dingenindustrie, die hoogst door de markt worden geprijst.