Contacteer ons
Customer Service

Telefoonnummer : +86 18145816425

WhatsApp : +8618145816425

Gebruik een QR-codescanner op de bus voor betaling

March 24, 2022

De code van de WeChatreis is WeChat kan worden verkocht offline om voor 2D code te betalen, kan verkregen verre authentificatie, de snelheid van de reactiereactie zijn van 0,3 seconden, en geen herladen, reisannulering, vervoerprijs steunt ook echt en machteloos Deel van borst, zodat de passagiers „, na het betalen kunnen eerst berijden.“

 

Vandaag, betaalt WeChat voor de officiële aankondiging, is de autocode in Guangzhou, Shenzhen, Qingdao, Zhumadian, Foshan, Hefei, Shenzhen, Zibo geweest en 11 andere steden op de lijn, het stads openbare vervoer kunnen worden gebruikt om de busrit in te schepen.

laatste bedrijfsnieuws over Gebruik een QR-codescanner op de bus voor betaling  0

Men begrijpt dat de autoverordeningen WeChat-verkeersoplossingen met voorgestelde suggesties en een nieuwe onderzoeksmethode zijn, kleine WeChat door „+ kaart + kaart + WeChat-een betalings“ pakket en veel andere mogelijkheden, om openbaar verkeer geschikter te maken. Men rapporteert dat het principe van beter voertuig in reisefficiency en ervaring beduidend beter is. De gebruiker door een klein programma om de vereiste plaats te vinden om de paginablokkeringscode in werking te stellen, gemachtigde band kan na een succesvolle reis worden geschrapt, opnieuw gebruikend wanneer de autocode automatisch door het gebruiken van de WeChat-kaart van de autokaart kan zijn.

 

Verbeterend autocode programmering, is het innovatieve gebruik van dubbel-dimensionale code, zelfs inzake de oppervlakte van mobiele telefoons en apparaten geen symbolisch geval, kunt u een creditcard gemakkelijk beëindigen, de code openen in minder dan 0,3 seconden tegen te houden. Bovendien steunt de autocode zonder herladen, annulering van codereis, vervoerprijs ook echte en geschikte betaling, kunt u „eerste reis, na betaling.“ Het rapporteert dat in de toekomst, de voertuigverordening met openbaar vervoergroepen, de dienstmedewerkers zal verdergaan, aangezien een alomvattend partnerschap, zou moeten intelligentere reisoplossingen lanceren.

laatste bedrijfsnieuws over Gebruik een QR-codescanner op de bus voor betaling  1

De RD4300-OEM aftastenmotoren, is compacte, lichtgewichtmotorpasvormen gemakkelijk in zelfs het meestbeperkte materiaal zoals gegevensverzamelaars, meterlezers, kaartjesvalidators en PDAs.armed met gepatenteerde Rakinda, een geautomatiseerd systeem van de beelderkenning, bewerkstelligen een nieuwe era van de 2D motoren van het streepjescodeaftasten. Despaandervan de destreepjescodedecodervan RD43002D mengt technologie en ingeniously geavanceerd spaanderontwerp & productie, dat beduidend toepassingsontwerp vereenvoudigen en superieure prestaties en stevige betrouwbaarheid met lage machtsconsumptie leveren. RD4300 steunt al heersende stroming 1D en standaard 2D streepjescodesymbologies.


RAKINDA heeft streepjescodetechnologie en ontwikkeling meer dan 21 jaar onderzocht, hebben wij een rijp R&D-team en markten overzee, kunnen wij u helpen onverwachte dromen snel en gemakkelijk realiseren.