RS232 1D tweede Vaste Datamatrix RD4500R zet Streepjescodescanner voor Kiosk op

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rakinda
Certificering: CE FCC ROHS
Modelnummer: Rd4500-20
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Normaal ambachtdocument en schuim
Levertijd: Binnen 5 werkdagen na het ontvangen van het saldo
Betalingscondities: Western Union, T/T, Paypal
Levering vermogen: 200PCS/Week
Bewerker: DE SPAANDER VAN IOTC 0370 Beeldsensor: 752×480 CMOS
Aftastenwijze: De Wijze van de betekenislezing Resolutie: 10MIL
Licht: Wit licht
Hoog licht:

RD4500R vast zet Streepjescodescanner op

,

RD4500R

,

Vaste Datamatrix zet Streepjescodescanner op

RS232 1D tweede Vaste Datamatrix RD4500R zet Streepjescodescanner voor Kiosk op

 

USB RS232 rd4500-20 bevestigde Onderstelqr Scanner voor Zelfbedieningsmachine

 

Rd4500-20 vast zet QR-Scannereigenschappen op:

 

1, Ingebedde krachtige verwerkingsspaander: snelle het decoderen snelheid, lezend nauwkeurigheid en capaciteit; IOTC 0370 CH chipset

2, Document de capaciteit van de codelezing: de belangrijkste die 2D streepjescode op document en diverse 1D-streepjescodes wordt gedrukt kan ook worden gelezen;

3, LCD lezingscapaciteit: de krachtige mobiele lezer van de telefoonstreepjescode, geletterdheid heeft het internationale geavanceerde niveau bereikt;

4, Hoge snelheidslezing: voor verschillende mobiele telefoon LCD hebben de schermen, over het algemeen verschillend contrast, kleur en het bezinningsniveau, de scanner kan snel worden gelezen.

5, Makkelijk te gebruiken: u kunt de parameters lezen in de gebruikershandleiding worden verstrekt de parameters van de scanner te plaatsen om het scannerwerk optimaal te maken dat.

 

Rd4500-20 de Scanner van 1D tweede voor Turnsitle-Specificatie:

Model Rd4500-20
Interface RS232/USB
Bewerker DE SPAANDER VAN IOTC 0370
Beeldsensor 752×480 CMOS
Aftastenwijze Betekeniswijze
Resolutie 10mil
Lichtbron Witte leiden
Aftastenvenster
38.3mm*60.4mm
PCD ≥30%
Machtsconsumptie (maximum) 1.75W
Bericht Pieper
Afmetingen 82 mm (L) X 72mm (w) X 52mm (H)
Gewicht 300g
Werkende Temperatuur -10°C- +50°C
Opslagtemperatuur

-20°C- +60°C

 

RS232 1D tweede Vaste Datamatrix RD4500R zet Streepjescodescanner voor Kiosk op 0RS232 1D tweede Vaste Datamatrix RD4500R zet Streepjescodescanner voor Kiosk op 1RS232 1D tweede Vaste Datamatrix RD4500R zet Streepjescodescanner voor Kiosk op 2

 

 

Rd4500-20 QR-Scanner die in Turnstile de Zelfgevallen van de Machinetoepassing gebruiken:

 

De hoge prestaties RD vaste4500-20 zetten streepjescodescanner op die etc. wijd gebruikend in automaat, kiosk, metro, toegangsbeheer, turnstile.

RS232 1D tweede Vaste Datamatrix RD4500R zet Streepjescodescanner voor Kiosk op 3

Interface rd4500-20 1D tweede van USB RS232 bevestigde van de de Scannerqr Lezer van de Onderstelstreepjescode de Klant van Good Comments From:

RS232 1D tweede Vaste Datamatrix RD4500R zet Streepjescodescanner voor Kiosk op 4

Bedrijf Pofile:

 

Co. van de Shenzhenrakinda Technologie, Ltd is gespecialiseerd in de ontwikkeling van smartcardhardware en softwaresystemen, productie, verkoop en verrichtingen in één van de nationale high-tech ondernemingen. De producten worden wijd gebruikt op stadskaart, parkgebied, detailhandels, het parkeren prijzen, overheidsplatforms en andere gebieden van de consument. Met jaren van nadruk bij beheer, innovatie en de ontwikkeling, het bedrijf in de industrie.

Het heeft een brede waaier van klantenbasis en de industriereputatie, om de toepassingen en het stedelijke bus intelligente plannen management.RAKINDA te bereiken van de stadskaart belast met het onderzoek en de ontwikkeling van de streepjescodetechnologie voor meer dan 20years, hebben wij een rijp R&D-team en markten overzee.

RS232 1D tweede Vaste Datamatrix RD4500R zet Streepjescodescanner voor Kiosk op 5

Het Bureau en de Fabriek van het Rakindabedrijf:

 

RS232 1D tweede Vaste Datamatrix RD4500R zet Streepjescodescanner voor Kiosk op 6

 

FAQ:

Q. Waarom zou het zonlicht zich in een streepjescodescanner mengen?

De streepjescodescanner heeft LEIDEN licht helpen de streepjescode zelfs in donker milieu erkennen. Het zonlicht is veel helderder dan het LEIDENE licht, zodat zal het het effect van LEIDEN licht verzwakken. Ook, zou het zonlicht tot de breking op de streepjescodescanner leiden om het decoderen van de streepjescode te belemmeren.

Q: Hoe kan ik gegevensverzameling door de streepjescode af te tasten doen?

De Bacodescanner heeft CCD en Cmos Tecnology voor het decoderen. Er is algoritme voor decoderende streepjescode. Wanneer het aftastenstreepjescode van de streepjescodescanner. De scanner stelt en berekent duizenden tijden per seconde in werking. Dan editted het decoderen en de opslaggegevens in om het even welk doc. dat kan zijn.

Q: Is het mogelijk om een streepjescode (om het even welk type) van een product met het menselijke oog te decoderen en

vertel de prijs? Indien mogelijk, toen hoe?

Nr, het is niet. Wij hebben gebruik nodig de scanner om het te decoderen. De QR-code is eigenlijk een digitale die matrijs uit vele 0 en 1 wordt samengesteld. De tweedimensionale code registreert de informatie van het gegevenssymbool in een zwart-wit die patroon in een vliegtuig (tweedimensionale richting) wordt verdeeld door een bepaald geometrisch patroon, en gebruikt een meerderheid van geometrische vormen die aan het binaire getal beantwoorden de informatie te vertegenwoordigen. De tweedimensionale code kan informatie in zowel de horizontale als verticale richtingen gelijktijdig uitdrukken, en kan zo een hoop van informatie op een klein gebied uitdrukken. Daarom is het moeilijk om zich met het blote oog te identificeren.

Q: Hoe kan ikopstelling een streepjescodesysteem voor Shopify-zaken?

Zoals u het weet, nu de technologie van de streepjescodescanner wijd gebruikend verschillend gebied en het leven en efficiëntere het werk geschikter maakt. Zo bijna er is streepjescodesysteem op verschillend gebied. Zoals automaat, Kast, aangezien u op metro kunt controleren, is er automaat, mensen die enkel betalingsqr-code voor scanner gebruiken, dan kan etc. iets kopen. Zelfs in Shopify-zaken, die de technologie van scannertechnologie goedkeuren, koopt het publiek kaartjes om op film te letten en naar het overleg te gaan. Er zal kaartje hebben. Zo heeft de controleur handbediend streepjescodekanon aan scancode dan kan maken efficiënter werken

Q: Waarom is mijn QR-code van WhatsApp-Web is niet laadt? Ik gebruik Google Chrome. Ik probeerde om koekjes te ontruimen ook, maar het werkte niet.

Omdat uw manier verkeerd is. De juiste gebruikende manier is zoals hieronder:

Eerst, ga naar de WhatsApp-pagina bij in https://web.whatsapp.com/. Whe wanneer u de verbinding opent wordt, een grote QR-code getoond.

Ten tweede, gaat open Whatsapp op uw telefoon en naar Montages > Whatsapp. Rol neer hier om de optie van de Aftastenqr-code te selecteren.

Ten derde, plaats nu uw telefoon op het computerscherm, ervoor zorgend om de camera in de juiste richting te richten en automatisch de QR-code af te tasten.

Ten vierde, zodra het aftasten volledig is, zal Whatsapp op uw computer onmiddellijk openen en u kunt het op uw computer behoorlijk gebruiken.

Tot slot kunt u uw telefoon uitzetten en van Whatsapp genieten op het grote scherm.

 

Contactgegevens
Sunny

Telefoonnummer : +8618145816425

WhatsApp : +8618145816425